View Single Post
Staro 01.09.2018., 20:08   #318
Neo-ST
Premium
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007

Jer sam uvjeren da su svi oni također bili u WW2, samo su bili potisnuti i zanemareni pa se nije toliko pričalo o njima, šta je još jedna od povijesnih nepravdi, ali nećemo sad o tome.

Zamisli npr. jednog dana imaš sina gaya i on te pita "tata tata, zašto ja ne mogu igrat u BF9 kao gay i bit vođa svog queer/shemale/genderless/bipolar bionic squada"? Šta da mu odgovoriš? Takvo zanemarivanje nije u redu, zato bolje spriječit nego liječit.
Zapravo, mislim da ću odmah sad poslat pismo protesta g. Oskar Gabrielsonu u svezi glede toga, da u svim budućim Battlefieldovima ubaci opciju da ljudi mogu izabrat između svih 71 raspoloživih spolova. Ljudima je i ovako teško u životu, ne moraju proživljavat dramu još i u igri.
-->
Citiraj:
Autor ssarik Pregled postova
@Neo, ja te u potpunosti razumijem, franšiza je izgubila velik dio stare baze, dobila manji dio nove i sumnjam da će im se to isplatiti. Preorderi su za 85% manji nego za CoD:BO4, koji je još jedan CoD, isti kao i svake godine od 2014. nadalje, s tim da su ga sada zakinuli i za SP kampanju.
BFV nije trebao biti još jedan "funny, wacky, rainbow coloured" Fortnite, bezglavi PUBG, a ni CoD, nego nasljednik dobrog starog BF2, s više gameplay mehanika i destrukcijom koja je upgrade nakon BF:BC2, ali ako oni pushaju "fun" over "authentic", eto im, pa kome se ta abominacija sviđa neka ju igra, ja znam da će ju na releaseu igrati puno manje nego što je igralo BF1, a kamo li BF3 i 4. Zato su i gurnuli release mjesec dana kasnije ali neće im pomoći.
Ne znam, mislim da nije u redu da su ubacili bioničke lezbe u igru po uzoru na istinite događaje u WW2, a nisu ubacili i hermafrodite, gayeve, shemaleove, queerove, dvospolce, nespolce, trospolce, mnogospolce, tj. sve s ove liste:

Jer sam uvjeren da su svi oni također bili u WW2, samo su bili potisnuti i zanemareni pa se nije toliko pričalo o njima, šta je još jedna od povijesnih nepravdi, ali nećemo sad o tome.

Zamisli npr. jednog dana imaš sina gaya i on te pita "tata tata, zašto ja ne mogu igrat u BF9 kao gay i bit vođa svog queer/shemale/genderless/bipolar bionic squada"? Šta da mu odgovoriš? Takvo zanemarivanje nije u redu, zato bolje spriječit nego liječit.
Zapravo, mislim da ću odmah sad poslat pismo protesta g. Oskar Gabrielsonu u svezi glede toga, da u svim budućim Battlefieldovima ubaci opciju da ljudi mogu izabrat između svih 71 raspoloživih spolova. Ljudima je i ovako teško u životu, ne moraju proživljavat dramu još i u igri.
Neo-ST je offline   Reply With Quote