View Single Post
Staro 31.08.2018., 21:44   #40720
tizhu
Premium

Datum registracije: Sep 2014
Citiraj:
Autor Srky Pregled postova
Čuo sam i ja da je nova Tiagra super, šta bi preporučio od proizvođača i marke s obzirom na moju visinu (192cm), koliko sam gledao trebao bih ramu veličine 61cm? Zašto izbjegavati rabljen cestovnjak?
što se tiče veličine okvira to te nek najmanje brine jer kod cestovnjaka je sve čisto. svaki proizvođač ima tablicu veličina i ona je u 99% slučajeva ispravna.

od proizvođača komercijale imaš najjače brendove poput cannondale, giant, scott, specialized, trek, bmc, bianchi i slično što se kod nas može kupiti u trgovini.
imaš i slabije brendove poput cube, author, orbea, bergamont, jamis, ...

imaš i govna poput btwin, kakamura i slično.

na koncu konca imaš i odličan canyon i druge brendove koje možeš kupiti samo on-line kod kojih je uloženo/dobiveno najbolji kada se radi o punim cijenama. međutim kako sezona ide kraju tako cijene bicikala koji stoje u trgovini godinu dana ili dvije padaju podosta onda se za dobre novce može kupiti dobar bicikl u hr.

prednost kupnje bicikla u lokalnoj trgovini je što imaš podršku, savjet, garanciju, servis. ako trgovina ima korektne radnike i dobar odnos s kupcima naravno. ako nema onda nećeš nikad ni vratiti se tamo nego ćeš odabrati drugi servis koji ti se svidi.
tizhu je offline   Reply With Quote