Tema: Automobili
View Single Post
Staro 31.08.2018., 16:12   #38194
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor wifi Pregled postova

brzinu opravdavam je brzina sama po sebi je uzrok jako malog broja nesreca.

i ovaj u mercedesu je proizvod takvih previse zastitnickih roditelja, jer da zna da ce nastradat kad nesto napravi, onda bi promislia. ovako kad zna da ce tata i mama sve sredit, od vrazjeg vrtica, skole pa nadalje, onda bi drukcije razmislja.

iskreno, mislim da je to pretjerano u svjetlu namjernih ubojstava.
sto se tice tate, taj bi ga vjerojatno ubia na licu mista, i vjerojatno bi to promilia svako za svoje.

zaista se razmisli malo o svojem stavu. Ne znam da li da se smijem ili placem na boldano.

1. hmmm da, najvise ubija spora voznja na cesti, jer kad se pri maloj brzini udaris u nesto, onda se auto jos jace deformira i G sile su jos jace, nego kad se vozis brzo.

Podsjecas me na jednog mog frenda koji misli da nema veze kolko brzo vozi jer on ima dobre kocnice i reflekse. Samo pritom zaboravlja jedan jako bitan faktor a to je fizika.

2. Pa o tome hebeno meljemo cijelo vrijeme da ce se taj balonja iz tog sranja sto je napravio izvuci bez posljedica, a prekrsaj je medju najtezim mogucim. Ne znam sto mu jos fali da bude 10/10, ne znam jel bio pod cugom, no to lako mogu maknuti iz dokaza.

3. Da, inace su takvi roditelji koji djeci takve aute kupuju vrlo razumni ljudi i razmisljaju o posljedicama. Realnost je da ih na sve moguce nacine spasavaju iz takvih govana kasnije. Sto se u ovom slucaju vec i odvija.
Gabre je offline   Reply With Quote