Tema: Automobili
View Single Post
Staro 31.08.2018., 14:47   #38193
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Ne kažem ja da je način na koji njen otac razmišlja realan, samo kažem da njemu 2 godine zatvora tog idiota ne znače ništa.

Mali će s 22 godine tjerati novi AMG po ZG-u...

Prije 5 godina mi poginuo jedan od najboljih prijatelja... Pijani vozač traktora mu je oduzeo prednost na 125ccm motoru, van naseljenog mjesta... Frend se vozi oko 90-100km/h, koliko je bilo dozvoljeno.

Vozač 1.5 primila u krvi, ne registriran traktor, bez svijetla te oznake za plug na traktoru... Dečko je imao 23 godine. Mrtav na licu mjesta. Čovjek koji ga je ubio je dobio 3 godine Gline, vratio se doma, radi dalje poljoprivredu, cuga po selu itd. Nakon 2 godine je doma bio svakih mjesec dana na vikendu, čak je i te slobodne dane iskoristio tako da je cugao po mjestu...

Je li pretjerana moja kazna? Vjerojatno je... Ali i dalje stojim iza toga. Ubiti nekoga u prometu zbog nepoštivanja pravila u prometu, uz neke manje povrede zakona razumijem.. Ali ovo, kao što sam rekao, 10 godina i zabrana vožnje ikada.

Što se tiče onih 105 konja i zabrana vožnje za mlade vozače, stojim čvrsto iza tog zakona. Nije isto da li mlad vozač ima pod haubom 60KS ili 300KS... Auto od 300KS te tjera sam da stisneš tu papučicu gasa, dok ovaj od 60KS te tjera da ga prodaš i kupiš bicikl ili električni romobil.
Mommistake je offline   Reply With Quote