31.08.2018., 11:02
|
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
I vezano za onu nesređu gdje je Mađar ubio dvoje ljudi, dotični je vozio britanski kombi, znači s volanom s desne strane. Ili je po navici krenuo voziti po sredini ili je i on krenuo nekoga pretjecati bez da se uvjeri da nitko nije pokraj njega, a kako mu je volan s desne strane, mora puno više izviriti kako bi vidio ide li netko iz suprotnog smjera.
Citiraj:
Autor Mommistake
Iz koje si ti pećine izašao?
Moja i njegova vožnja je ekvivalentna mišljenju da ja mogu ubiti nekoga kada režem doma krastavce a on ide katanom na Thompsonov koncert. Kod mene se izmakne s daske gdje režem krastavce, piknem susjeda u vrat i ubijem ga, dok ovak mamlaz od 20 godine uzme katanu i ide sjeći ljude na koncert... Nekako mislim da su njegove vjerojtnosti za izrezat nekoga veće nego moje, ti ne misliš? Oboje je moguće, samo koje su vjerojatnosti? Pa daj razmisli kad nešto pričaš...
Da li se može svakome desiti, pa može... Ali vjerojatnosti nisu iste, jer su kompletno druge okolnosti.
Želim reći, da je kod mene gotovo nemoguće da se to desi kod kod takvih cirkusanata je vrlo vjerojatno da se tako nešto desi, što pokazuje i smrtnost na našim prometnicama.
|
Haha, ovo me podsjetilo na ludu babu koju sam neki dan slušao na TV-u. Izvalila je da joj je pokojni sin rezao kruh i da mu je pobjegao nož i porezao se po trbuhu toliko duboko da je iskrvario na mjestu. LOL na kvadrat...
|
|
|