31.08.2018., 02:23
|
|
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
napravia je sranje, platit ce za to... ne triba tu nikog branit... ali ide mi iskreno na neku stvar, a to si doslovce odma napisa, 20g, 510ks, 700nm, i onda nastavia u revijalnom tonu s bogat, itd. 150km/h uvatis s puntom od 60ks. kao da bi ista manji grijeh bia da je rijec o puntu, da je rijec o nekom starijem coviku ili zeni, da auto ima 60ks i 80nm.
|
Iskreno, necu dalje ni citat tvoj odgovor, ovaj dio sadrzi sve. Pa najvjerojatnije nece platiti za to, o tome se i radi i o tome pisemo zadnjih par stranica? Naravno da pisem o 20g i 510ks moras biti strasno kratkovidan da ne vidis problem u tome da dijete sa samo dvije godine iskustva vozi takav auto. Da probam plasticno pojasniti, da je meni neko dao takav auto sa 20g, ja sigurno nebih danas bio ziv, a siguran sam da je takvih puno i zato se to NE radi. Ja nisam ljut niti imam zasto hvala Bogu u ovom slucaju biti jalan, tako da lajes na krivo drvo. Takoder sam misljenja da se to nebi desilo u Puntu od 80 ks, pa cak kad bi vozac Punta pokusavao u naciljat ovo vozilo odbaceno na rinzol. Da citas postove, vidio bih da sam objasnio zasto to mislim, i da je moja agenda da se ljudima treba oduzet mogucnost odluke da se voze prebrzo, voze pijani ili dok pricaju na mobitel, i bogatima i onima koji to nisu bez iznimke, i da bi time rjesili 99% ovakvih sranja. Takoder, bogati potplacuju one koje mogu jer su takvi ili jer im prijeko treba, a ako naidu na postenog, onda plate da te neko zastrasi na nacin da moras. Cinjenica da tako nesto pises i smanjujes odgovornost krivca u ovakvom slucaju te opravdavas bogate koji kupuju svoju pravdu, te prezentiras to kao svoje misljenje na javnom forumu je samo javni dokaz moje teze, i na tome sam ti zahvalan.
|