Tema: Automobili
View Single Post
Staro 30.08.2018., 18:56   #38155
wifi
Premium

wifi's Avatar

Datum registracije: Sep 2017
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
zvucis mi malo ko neki silan lik koji i sam inace zategne 100kmh+ u naselju, pa sada ides traziti neke isprike za ovog lika. daj se poklopi po usima i povuci iz teme, jer nema nikakve olakotne okolnosti da bi se ovog lika islo pravdati i zaliti.
skoro svaki put u oba smjera kod kauflanda... meni je pak olakotna sto je tamo u jednom smjeru 80 ogranicenje, a u drugom je minimalna dopustena brzina 80 (lipa velika tabla).
inace, po izostancima komentara na mobitel, izlijetanja, oduzimanja prednost i alkohol, izgleda da uredno pogadjam za sto se ovdje traze isprike. koja je tvoja? mobitel?

Citiraj:
Ne samo njega, nego bilo koga tko svjesno ide tako voziti unutar naselja i u gustom prometu. I onda kazu nije obijesna voznja. Pa nego kakva M vam hebem korumpiranu.
zato si i osta u HR, jer si zelia nesto prominit...
eto, samo prosiri na mobitele, oduzimanja prednosti, alkohol i onda te mogu poduprit... dok god ti je brzina alfa i omega, nemamo o cemu pricat...

Citiraj:
Znas kako se ovdje tretira "obijesna" voznja. Svaka voznja koja je 50kmh iznad ogranicenja. VRLO JEDNOSTAVNO. U gradu je to iznad 100kmh, van grada je to 130KMh, na autocesti je iznad 150KMH.

Oduzimaju ti auto na licu mjesta na odredjeno vrijeme, nocis u zatvoru, gubis vozacku, osiguranje ti skace u nebo, itd.

NEMA izvlacenja. Jer postoji svijest kod policajaca, sudaca, i zakoni se postivaju i provode nad svima.
odlicno! a sad kazi kako se tretira telefoniranje i pisanje statusa po mobitelu, failure to yield, running a stop sign, alkoholizam, i za kraj, ponavljanje istih prekrsaja. ili ces mi rec da je i tamo brzina alfa i omega, a s pandurima se pozdravljas u prolazu s mobitelom u jednoj i bocom u drugoj ruci...
wifi je offline   Reply With Quote