Tema: Automobili
View Single Post
Staro 30.08.2018., 15:59   #38142
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Kada ce se poceti kaznjavati poznate face za svoje prekrsaje da budu primjer drugima onda ce to imati smisla.

Ovak ekipa vidi, pa gle njega su oslobodili jel ima veze, moji starci isto imaju veza pa cemo vec nekako srediti ako nesto zajebem ili ako me ulove.
Ova sirotinja kaj vozi drloge od auta, neosigurana vozila, bez vozacke tak ionak je socijala i zna da mu drzava nemre nis + kaj murije i nema na cestama.

Mene je u 17g staza murija zaustavila 2x, jednom na badnjak prije 16g i jednom na izlasku sa Jaruna prije jedno 14g.
U Zagrebu ih vidjam samo na lokacijama na kojima se moze ubrat lova.

Opceniti problem u MUPu (cuo sa vise strana od ljudi koji rade u MUPu) je da im fali strasno puno operativaca, a uredi su zatrpani sa uhljebima.
I onda se desava da pola operativaca iz prometne policije za vrijeme sezone ide iz unutrasnjosti na more pomoc kolegama.
Nazalost ekipa ne zeli riskirati posao radi 4-5kkn ako kojim slucajem zaustavi nekoga koga nije trebao pa radje ode radit u Njemacku na bausteli.

Prije par godina sam ih uredno vidjao kako se secu po gradu samo da pokazu da su tu, sada ih nema nigdje osim na trgu il su svi napredovali pa su postali "civilni".

I kada se sve zbroji imamo to sto imamo.
Najebemo mi idioti koji imamo nesto u glavi i koji pokusavaju nekako zivjet u ovoj splacini od drzave.
zgmmax je offline   Reply With Quote