Tema: SCUM
View Single Post
Staro 30.08.2018., 12:49   #151
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
1. Na scrollu miša mijenjaš brzinu hodanja/trčanja
2. Možda si slučajno zamijenio oružje ili ako si ga spremio recimo u hlače, a kasnije si našao druge hlače i njh equipao, onda ti i baca i svu opremu u prošlim hlačama (moraš isprazniti džepove )
3. Da, lutaš mapom i lootaš, skupljaš reputaciju, udaraš zombije po glavi, izbjegavaš robote i pridružuješ se eventovima.

Meni osobno je igra li-la. Fora je cijeli koncept zamišljen, ali se vidi da ne znaju što žele s igrom, odnosno u koji žanr da je strpaju. No to budu kroz ovaj period early accessa sredili (nadam se). Uglavnom ima velikog ptencijala da bude stavrno dobra survival igra ako sve karte dobro odigraju, ali ovo malo što sam igrao nisam baš oduševljen ostao, najviše zbog performansi. U Solo Playu, sve na Epic igra radi na prosječno 45 fps-a. U MP-u, sve Epic je oko 20 fps-a, a sve low 30 fps-a. Znači koma od optimizacije, 10 fps-a razlike između max i min postavki -.-
Ove priče oko toga da je early access i sve to vezano uz to me ne zanimaju, jer ako jednu stvar tražim u igrama, pogotovo MP igrama, onda je to donekle dobro izvođenje same igre. Tako da sam odigrao sat vremena da ne prođem onu granicu od 2h pa ću vidjeti kako će raditi kada se stvar sa serverima malo smiri.

Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 30.08.2018. u 12:58.
xGAME je offline   Reply With Quote