Tema: Automobili
View Single Post
Staro 30.08.2018., 11:54   #38116
MarioR
Banned
 
Datum registracije: Jul 2018
Lokacija: Zagreb
Postovi: 67
Daj stari nema opravdanja za vožnju duplo većom od dozvoljene u naseljenom mjestu. To je kao da bacaš random kamenje sa nadvožnjaka pa eto nisi direktno bacio ni na koga. Ali postoji VEĆA VELIKA šansa da nekog ubiješ. Pa nisi kriv jebiga može se svakom dogoditi.

Citiraj:
Autor Kristijan_7 Pregled postova
Pa ZATO što se u velikom broju takvih slučaja evidentni krivci OSLOBODE na često smiješan i nevjerojatan način. Ako ih ne oslobode, odrade nekakvu kaznu kao predstavu za javnost. To je postalo toliko paradoksalno da danas čak i njihova djeca znaju ili misle da ako naprave sranje, NEĆE odgovarati. Posljedično imamo veću količinu takvih slučajeva iz dana u dan.
Ovo je cijela srž problema. Mogu-hoću-bmk. Bome sam se u ovih daa dok idem na posao nagledao debila u pilama kak voze divljačke slalome (i po gužvi) i onaj tupi pogled na faci na semaforu. Sve govori. "BMK sytle".

A definitivno ima dosta vozača kojima bi trebalo oduzeti vozačku jel nisu čisti u glavi. Jučer me po ZG aveniji guzi lik u smartu. Ja s djetetom iza. I sad on se mogao prestrojiti u traku do, ali ne. I tak se ja njemu maknem (mislim si ajde majmune prođi me) i on zamnom. I tak se ganja iza mene i na metar od mog auta i prestrojava kak se ja prestrojim. Ajde da sam mu uletio u škare pa popizdio ali ništa nisam napravil. A ne vozim se sporo. Ma psihopata. I konačno je morao skrenut na jednom semaforu i sad ja ga pogledam a ono bolesni cerek od uha do uha. Kakvih jebenih bolesnika ima i takvi se voze po cestama pa nikakvo čud da se događaju sranja...takvima vožnja auta nije odgovornost već zabava, ono ajmo divljat i zajebavat se. I s tom devizom zabavno je divljati je onaj mali po ilici vozil. Ganjanje i baš je to zabavno hah ahahah

Zadnje izmijenjeno od: MarioR. 30.08.2018. u 12:06.
MarioR je offline   Reply With Quote