Tema: Automobili
View Single Post
Staro 30.08.2018., 11:33   #38113
wifi
Premium
 
wifi's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2017
Lokacija: ST
Postovi: 229
i sad mi odgovori(te):
kad netko svjesno, iz dana u dan pise na mob, pa recimo odluta u livu traku dok ga ovaj pretjece, onda je to nesvjesno? ili je svjesno uzea u ruke mob i svjesno odlucia da ga boli k...c sto trenutno vozi.
kad netko svjesno, trizan, odluci da ce lokat u kaficu ili di vec, i svjesno do kafica ode s autom umisto taksijem, busom, cime god, onda valjda nesvjesno, bas kao i ovaj s mobitelom sidne u auto i isto ubije koga?
kad netko sto puta izidje iz sporedne ulice na glavnu (koja mozda i nema puno prometa) bez da se zaustavi, cini to svaki dan, iz godine u godinu, svjesno, onda kad ubije nekog jer se ni taj dan nije zaustavia, onda je to isto valjda bilo nesvjesno?
sve sto radimo, bar se nadam, svjesna je radnja osim u slucaju misterioznih sinkopa, i vrlo vjerojatno to radimo svi iz dana u dan... brzina je samo jedan faktor, ali ocito je da je vama (koji se odlucite na raspravu) to iskljucivi i jedini razlog.
garantiram da nekog tko visi na mobu iz dana u dan, vozi 80 (sto nije dramaticno tamo), i pridje u svom pisanju poruka na suprotnu (neogradjenu) stranu pa pokupi jedan, dva auta nebi toliko razapinjali iako je realno nista bolji od ovog. ako mislite da je bolji, molim objasnjenje zasto je taj ili ovaj madjar bolji... sinkopa?
wifi je offline   Reply With Quote