View Single Post
Staro 30.08.2018., 10:24   #104
tborzic
Premium

Datum registracije: Nov 2001
Adrialeće

Pozdrav ekipa,

vjerujem da danas ima hrpa ljudi koja nosi leće/naočale, pa uvijek se treba informirat.
Uglavnom, neko vrijeme kupujem u spomenutoj firmi i par puta sam naručio (uz svoje standardne leće) neke TopVue leće (dosta to guraju), ima hrpa zadovoljnih komentara - ma savršeno.
Da ne duljim, leće su takvo smeće da je to čudo jedno. Mogao bi sad to detaljnije elaborirat, ali nije to poanta. Poanta je da sam ostavio komentar na njihovoj stranici, ovi su ga izbrisali, a na moj upit mailom zašto, odgovor je:
"vaš komentar može utjecati na odluku naših drugih korisnika i zbog komentara postoji mogućenost da ne odaberu leće TopVue Elite koje im je možda preporučijo i njihov oftalmolog ili optometrist, a za njihovo oko su te leće primjerene."

E sad, to šta su i ti isti komentari uticali da ja potrošim novac, živce pokušavajući se borit s polu-proizvodom, to nije važno, smeta im da se čuje neki (nedajbože) negativan glas.
Uglavnom, ne vjerovati komentarima na njihovoj stranici, a ako je moguće, leće kupovati kod drugog dobavljača, kao što ću i ja, a majke mi, i svako koga uspijem uvjeriti da s ovom firmom nema posla.

E da, leće nosim (solidno) više od 20 godina, da ne bi ispalo da ne znam o čemu pričam (čak i da stavio sa strane upitnu poslovnost firme).

Samo moje iskustvo.
T.
tborzic je offline   Reply With Quote