Autor Mommistake
Ista dilema kod mene bila do prije par dana, kada nisam sjeo s par ljudi koji su i tim mobitelima već jedno vrijeme, i skužio sam, dosta jabuke...
Zašto?
Prvo, cijena... Imam trenutno 6s Plus, sljedeći upgrade mi je 7 ili 8 (za X nemam love, i da imam, ne bi ga kupio za tu lovu). Drugo, nikakav upgrade ne dobivam, osim bolje kamere, malo brzine itd. I onda skužim da bi trebao ili 8 uzeti ili X, a to mi je bar 3000kn nadoplate za 8 ili nekih 5000kn nadoplate za X. I ono što je najvažnije, android nije što je nekad bio, gubio se, blesirao... Sada kako radi, čudo.
Dobio sam na poklon Huawei P9 Lite, pazi, pričamo o mobitelu od 800kn. Ovaj otisak prsta radi 10x bolje nego na iphone-u, ja sam ostao šokiran. Doslovce još nisi taknuo kako treba taj touch za očitanje prsta već je mobitel otključan.
I onda sam krenuo gledati Android mobitele. Kolega s posla ima Mi Mix 2s, gledam ja to, brutalno izgleda. Zadnji android koji sam imao je bio samsung galaxy s, u to vrijeme je android bio smeće, zamjerio mi se jako i vratio sam se na iphone.
Danas, za 2000-3000kn dobiš takav android, s brutalnim kamerama, baterijama, radi k'o urica. Pogledao sam zadnjih par dana bar 10 sati videa o tim Xiaomi mobitelima, Oneplus mobitelima itd. i samo mogu reći, za tu lovu, boljeg nema.
Ne kažem da iphone nije brutalan mobač, uzeo bi ja 8 sada, ali ne mogu dati 5000kn i više za gotovo nikakav upgrade.
Zato moja preporuka, ili koristi iphone 7 ili si pogledaj neki android.
|