Citiraj:
Autor Morpheous
Jos jednom ponavljam da si " fulao ceo futbal" u vezi mog posta. Prestani se pjeniti na forumu, nema smisla vise spamati ovu temu s odgovorima na tvoje besmislene komentare. Jos jednom ponavljam da je ok ako trgovac ostane bez robe, ali onda neka se bar potrudi obrisati visak iz svojih generickih povratnih poruka prema kupcina koji su posteno na povjerenje i nevideno narucili robu po atraktivnoj cijeni i na kraju su izvisili. Neka se udostoji maknuti bullshit gluposti o povjerenju i krajnjem nehumanom naporu koji su oni jadni ulozili da se graficka kartica ipak isporuci i neka se na najjednostavniji nacin ispricaju i to je to. Ja sam svoje pogodnosti ostvario nemalo puta u zivotu, od prehrambenih trgovina, pa sve do trgovina odjecom. I bez ikakvog lihvarenja. Trgovina je sama ponudila pogodnost bez da sam ista trazio i to se zove dobar odnos prema kupcu i nastojanje da kupac ubuduce opet pruzi povjerenje prodavacu. I da, imam svako pravo kritizirati trgovinu kao i svaki drugi forumas na ovom forumu, stoga se prestani pjeniti i prihvati tude nezadovoljstvo postupkom trgovca.
|
Daj sad i ti malo stani na loptu, ne može trgovac znati unaprijed koliko će narudžbi imati za određeni artikl, ako je taj artikl interesantan za 50 kupaca, super, trgovac će i prodati 50 komada a 51. kupac bude zvisio. Isto tako za drugi sličan artikl ne mora se javiti niti 10 kupaca.
Isto kao da odeš u servis s vozilom u 15h i kaže ti šef da su zauzeti do sutra u podne - nećeš dobiti nikakav popust dođeš li sutra u podne niti si dužan pojaviti im se opet na ulazu - tvoj izbor, i to ne znači da su loš servis ili da su tebe zakinuli za išta.
Zamisli da se trgovini desi da za neki artikl imaju 86 narudžbi a samo 50 komada raspoloživo kod dobavljača. Što treba ostalih 36 kupaca dobiti? A trgovcu je svakako u interesu nabaviti i prodati robu ako on ima na tome makar i najmanju zaradu.