View Single Post
Staro 29.08.2018., 20:54   #708
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Jos jednom ponavljam da si " fulao ceo futbal" u vezi mog posta. Prestani se pjeniti na forumu, nema smisla vise spamati ovu temu s odgovorima na tvoje besmislene komentare. Jos jednom ponavljam da je ok ako trgovac ostane bez robe, ali onda neka se bar potrudi obrisati visak iz svojih generickih povratnih poruka prema kupcina koji su posteno na povjerenje i nevideno narucili robu po atraktivnoj cijeni i na kraju su izvisili. Neka se udostoji maknuti bullshit gluposti o povjerenju i krajnjem nehumanom naporu koji su oni jadni ulozili da se graficka kartica ipak isporuci i neka se na najjednostavniji nacin ispricaju i to je to. Ja sam svoje pogodnosti ostvario nemalo puta u zivotu, od prehrambenih trgovina, pa sve do trgovina odjecom. I bez ikakvog lihvarenja. Trgovina je sama ponudila pogodnost bez da sam ista trazio i to se zove dobar odnos prema kupcu i nastojanje da kupac ubuduce opet pruzi povjerenje prodavacu. I da, imam svako pravo kritizirati trgovinu kao i svaki drugi forumas na ovom forumu, stoga se prestani pjeniti i prihvati tude nezadovoljstvo postupkom trgovca.