Tema: Automobili
View Single Post
Staro 29.08.2018., 20:47   #38092
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Točno so. Kod mene ista stvar, u preko 12 godina vozačkog iskustva (još sam i kasno polagao, u ranim dvadesetima) murija me dva puta zaustavila. Dva puta.

Mene zaustavljaju 2x mjesečno, čak i ako idem 50 km/h u 70 km/h zoni. Dosta sam na cesti, i jako često me zaustavljaju, vjerujem zbog mog mladolikog izgleda i auta. Kaže mi bratić koji je u policiji "Primijetim te sa 500m".

Ono što bi policija trebala raditi to jest postavljanje na mjestima gdje mogu nešto napraviti, a ne na lokacijama koje se nisu mijenjale 20 godina. U svakom gradu svi znaju gdje bi trebali stajati zbog sranja i brzine, pa opet stanu tamo gdje svi znaju, i kada jedan prođe samo budu blicanja i kraj priče.

Evo primjer ove ulice u Puli. Jednosmjerna sa 2 trake, ležećih nema (zbog "puta" hitne..makar mogu staviti one ležeće zbog kojih auta moraju stati, a širi kamioni/kombiji ne...). Ovdje ti je policija prosječno 1x mjesečno, ako 2x kojim slučajem se zalomi, ubij me. Tu sam živio 25g i još mi roditelji žive. Ograničenje 50 km/h, nerijetko 120 km/h, iako ima 6 pješačkih. U zadnjih 15g ima sigurno 3-4 smrtna slučajeva, i to na cesti koja je usred grada.
X-Plosiv je offline   Reply With Quote