Autor Mommistake
Čitam i vidim da ovdje nitko ne komentira, gdje je tu policija.
Imam vozačku 12 godina, 2 puta me u životu zaustavila policija... 2 fakin' puta. Jednom kada su tražili Koradea, prije dobirh 10 godina, i jednom sam puhao ispred kafića (puhnuo 0,0)...
Sve viđe policajaca, sve ih manje vidim na cesti, a ovo što vidim, IQ im je iz godine u godinu niži (čast izuzecima). Ne želim uvrijediti nikog, ali realno, istina je.
Ljudi ginu jer ih boli briga za kazne. Mladi ljudi, voze, cugaju, odu tako van 10-20 puta, naviknu se na cuganje uz vožnju, jer "jebiga, nema murje"...
Išao sam u Sloveniju na magisterij, tamo su me u 2 godine zaustavili 5-6 puta, rutinska provjera. U RH nikada!!
Da su rigoroznije kazne, da se zaustavlja ekipa češće, da se uzimaju vozačke i da im se uzima pol plaće svaki puta kada se napije, ne bi tako bilo.
Sjećam se vremena prije 10+ godina kad nisam ni pomišljao za martinje ići van s autom. Baš smo prošle godine komentirali, imali smo tour po Zagorju (vozač nije pio), obišli sve moguće, od Krapine do Varaždina, nigdje policije. Martinje bilo u subotu... Ja sam na svoje oči vidio masu pijanih za volanom tu noć....
Kad se to ne riješi, neće se ništa riješiti. Jebeš kazne, ako ih nema tko provoditi...
|