Tema: Automobili
View Single Post
Staro 29.08.2018., 20:24   #38091
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Čitam i vidim da ovdje nitko ne komentira, gdje je tu policija.

Imam vozačku 12 godina, 2 puta me u životu zaustavila policija... 2 fakin' puta. Jednom kada su tražili Koradea, prije dobirh 10 godina, i jednom sam puhao ispred kafića (puhnuo 0,0)...

Sve viđe policajaca, sve ih manje vidim na cesti, a ovo što vidim, IQ im je iz godine u godinu niži (čast izuzecima). Ne želim uvrijediti nikog, ali realno, istina je.

Ljudi ginu jer ih boli briga za kazne. Mladi ljudi, voze, cugaju, odu tako van 10-20 puta, naviknu se na cuganje uz vožnju, jer "jebiga, nema murje"...

Išao sam u Sloveniju na magisterij, tamo su me u 2 godine zaustavili 5-6 puta, rutinska provjera. U RH nikada!!

Da su rigoroznije kazne, da se zaustavlja ekipa češće, da se uzimaju vozačke i da im se uzima pol plaće svaki puta kada se napije, ne bi tako bilo.

Sjećam se vremena prije 10+ godina kad nisam ni pomišljao za martinje ići van s autom. Baš smo prošle godine komentirali, imali smo tour po Zagorju (vozač nije pio), obišli sve moguće, od Krapine do Varaždina, nigdje policije. Martinje bilo u subotu... Ja sam na svoje oči vidio masu pijanih za volanom tu noć....

Kad se to ne riješi, neće se ništa riješiti. Jebeš kazne, ako ih nema tko provoditi...
Točno so. Kod mene ista stvar, u preko 12 godina vozačkog iskustva (još sam i kasno polagao, u ranim dvadesetima) murija me dva puta zaustavila. Dva puta.

Kamere koje postave svi znaju gdje su. Kad snimaju radarom opet su na ponavljajućim lokacijama koje je lako predvidjeti.

Veće kazne, češće provjere i vratiti zakon za mlade vozače te istog provoditi. Plus ako može, IQ test svakih par godina.

No, s obzirom kakvo nam je stanje u državi to je sve utopija od očekivanja.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote