View Single Post
Staro 12.02.2003., 17:19   #13
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Originally posted by Psycho
Ja imam Vulcano 7, bez plusa. i temperatura mi ne prelazi 42. A ni buka nije nesto jer se vent vrti ispod 3200rpm. Zato ne znam o cemu ti pricas. Kakva buka? ako ces vrtiti alphu na maximalno. Zvucat ce kao 747 da bi polijece u sobi. A sad ce neki reci, ali ako stavis drugi vent...blablabal..da, ali sa normalnim ventom. Putnici držte se polijećemo, a možda i nećemo.
Pod broj 1, alfe (namjerno) nisu uopce bucne. Imao sam jednu (jos uvijek mi stoji alfina naljepnica na kompu ), ali meni moja za 300 kunica, 6030 nije uopce dobor hladila. Sto se tice tvoje temperature na obicnoj sedmici, mogu samo rec da SERES! tj. mjerio si temperaturu pri paljenju kompjutera, mozda i u BIOSu prije podizanja sistema. Ja imam taj cooler, bucan je kao vrag (jesi provjerio sluh, mozda si od coolera oglusio :confused: ) i nakon potpunog opterecenja i nekoliko sati gledanja divx filmova temperatura je na 51-52 stupnja, sa time da sam radio neke modifikacije na cooleru pa sada i bolje hladi nego prije. NA obicnom opterecenju nakon nekoliko sati rada (cca 8-10) je 48-50. Tvojih 42 nikako ne drzi vodu,
Lekcija prva: temperatura se ne gleda u BIOSu
Elven je offline   Reply With Quote