Pustimo ovo sto znamo ili neznamo.
Kada je najbolje krenuti u rudarenje ili kupovinu rudarske opreme?
Razmisljam malo i buduci sam prije nekoliko postova napisao da se sad neisplati kupovat opremu ipak nakon dugo razmisljanja sam zakljucio da je sad najbolji trenutak za kupovinu opreme. A evo i zasto:
1. Sad je cijena te opreme pala, dobro mozda ne jos kod nas, ali ako kupujete preko nekih shopova vani mozete kupiti jeftinu opremu, neki je prodaju ispod svake cijene bi se reklo.
2. Uvijek je rizik za ulazak u to, iako sad izgleda da je najveci rizik on to nije jer ako ce i sve otici kvragu onda je i pocetni ulog manji buduci je oprema jeftina. istina je da je sad u ovom trenutku bolje kupiti coinove, ali onda po takvom nikada necete uci u rudarenje, jer uvijek kad coinovi padnu u provaliju ce biti dobro ih kupiti i prodati kad porastu.
Pa se postavlja pitanje zasto ne uci u rudarenje kad coinovi su u plusu i rastu?
Kad su visoko onda mogu debelo past, i ne samo to nego je i oprema kad sve cvijeta jako skupa, ili je uopce nedostupna.
Eto to su neki razlozi koje sam razmislio i zakljucio da je najbolje sada kupiti opremu, no ja je necu kupovat jer je vec imam i to dosta, pa mi je rizik i bez novih ulaganja veliki.
Moj plan:
Ja cu sad cekat da se desi neki pump ili da porastemo do nekuda gdje mislim da bi moglo biti dobro prodati sve coinove koje imam, kad ih prodam onda cu drzat fiat i cekat kad ce sve ponovno past pa kupit opremu i ponovno neke coinove.
Uglavnom, kako sad padamo vec skoro ce cijelu godinu, tako vjerujem kad pocnemo radsti da bi mogli rast godinu ili cak dvije ako ne i tri, sto znaci da necu kupiti opremu 3 godine ili pak da cu holdati sve to skoro 3 godine... I smao rudariti...
P.S. prstit cu market i ako cijene budu dobre mozda i ubodem nesto, jer tko ne riskira ne profitira, sto vi mislite?
P.S.S.
REGAM se na BINANCE, pa vidim da imaju referall program, pa ako tko zeli moze mi poslat referal link u PM. Prvi koji posalje cu iskoristiti za registraciju.