View Single Post
Staro 29.08.2018., 00:19   #3661
frulex
Registered User

Datum registracije: Sep 2013
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Kolega na poslu prije godinu dana nasjeo na umidigi flashy websajt, kupio top model za stajaznam parsto dolara... Kratko ga je imao i rijesio ga se te presao na normalnijeg kineza (xiaomi ne znam koji model). Znam samo da se zajebo, a ne znam sta mu je tocno smetalo. Cinjenica je da bi i ja rado kupio umidigija kada vidim taj web.

Po netu nigdje neces cuti umidigi preporuku kao sto neces cuti ni za lenovo, doggee, zte i sl. Vjerojatno postoji neki razlog zasto su jedni isplivali, a drugi (jos) ne.
A dobro sad, našao si uspoređivati Doogeeja i sl. no no-nameove s Lenovo i ZTE koji su praktički u top 10 svjetskih proizvođača mobitela. Umi ne bih ni ja valjda sad kupio, ali imam doma 5 godina starog X1 koji još uvijek normalno radi iako mu baterija nemre više od sat vremena izdržat. Što se tiče Xiaomija, svakako je kvaliteta izrade na razini, od 20 komada (1-3 godine stari) koje sam pokupovao rodbini, kolegama, prijateljima i susjedima skor je da svi rade i dalje bez greške osim što je nedavno jedan Note 4X (godinu dana star) počeo zezati s USB kontaktom kod punjenja. Uostalom, Motorola je ionako Lenovo, ima već koliko, 2 godine?

Sent from my Mi Max 2 using Tapatalk
frulex je offline   Reply With Quote