View Single Post
Staro 28.08.2018., 17:09   #994
schetz
Premium

schetz's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
S time da je X compact midranger , a noviji imaju flagship specs . Tako da su i Xz1c a pogotovo xz2c još bolji kompakti.

Meni je X stjecajem okolnosti postao backup mob, ali ne mogu reći da je išta usporio. Baterija mu je bila i ostala mana, ne znam kako je u compact verziji. To, i hardcoded 0.4x brzina animacije su jedine stvari koje su mi smetale.

Ono što je meni osobno bitno, Sony bi trebao, a kako sada stvari stoje to i pokazuju, voditi računa o updateima. Osim što su redovni u mjesečnim SP ,upgradei na novije verzije Androida bi također trebale biti brze. Stariji modeli kaskaju eventualno po mjesec dana u odnosu na prvi noviji.

Build quality je također na finoj razini. Jedino su se baš za X compact mnogi žalili, ali nemam iskustvo iz prve ruke pa ne mogu suditi. Običan X je vrhunske izrade.

Ono što je meni osobno žao, je to što trenutno nema u planu novog Concept programa, to je bilo fenomenalno. Nažalost, otišli su i bitni developeri iz tog doba i programa. Šteta, jer mi se čini da im je taj program donio puno dobrog, feedback dan tamo, je zaista i primjenjen.

Čini mi se da je zadnji XDA članak o Sony mobitelima je poprilično pogođen.
schetz je offline   Reply With Quote