View Single Post
Staro 26.08.2018., 21:31   #1170
eywa33
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jul 2018
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
to punjenje svaku noć sam imao sa G700 i G700S, smorilo me, sada sa MX Master draže mi je svakih 10+/- dana stavit

tak bi i sa G Pro vjerojatno bilo

+uvijek se može dodat ova podloga od 700kn koja puni sama (na oba miša)
Da, g700/s je noćna mora što se tiče punjenja... Ali ergonomijom mi je najbolji koji sam probao. Jedino što je težak. Kad bi izbacili nekog mišonju istog oblika, samo lakši, i sa hero senzorom... to bi mi bio san.

Citiraj:
Autor fler Pregled postova
G603 je sjajan, a nije preskup.
Imam ga već neko vrijeme
i baš lijepo leži u ruci, onako taman.
Ni težak ni lagan, bez RGB sranja,
baterija traje unedogled - nemam zamjerki.
Daj mi reci jel imaš problema sa skrolom na g603? Mišonja je odličan, baterija fakat vječno traje. Nakon g700s ne mogu vjerovat da ovoliko može trajat. Ali nažalost, skrol je otišao totalno. Ne fizički, već senzor. Svako malo odskrola suprotno od željenog smjera. Probao firmware, nulo bodova, još gore činimise. Reklamirat ću ga čim prije.

Vidio sam po netu da se nemali broj ljudi žali na isti problem... Nadam se da su to rješili. Inače miš je bomba, samo da ima još koju g tipku... Ne znam koji vrag su makli sve te tipke na novim linijama. Da barem izbace 502-cu u wireless izdanju... Moram priznat da mi fale tipke sa g700s. Al HERO senzor je stvarno precizniji, i to se primjeti isti sekund. Dok nisam uzeo g603, smatrao sam da je g700s brutalno precizan... uh, kako sam se zeznuo.
eywa33 je offline   Reply With Quote