View Single Post
Staro 25.08.2018., 16:26   #3375
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Autor prileee Pregled postova
Moze par rijeci o monitoru sad nakon nekog vremena koristenja? Gledan ima li neki jeftiniji monitor da je ips sa 75 herca a da valja. Primarno me zanima gaming jer na dosta reviewa za ovaj LG 24MP59G se spominje ogroman ghosting i dosta los quality control pa dolazi sa mrtvim pixelima, losim panelima itd.

Meni je monitor odličan(nisam neki zahtjevni korisnik). Ghosting nisam primjetio, igrao BF 1,A Way out,Star Wars Battlefront 2. Radi inače na 5MS ali možeš uključiti 1 ms(iako ja ne koristim to baš, radi kao fluidnije na 1 ms, ali se i boje promjene ili mi se samo čini). Nativna rezolucija mu je FHD na 75 Hz što mi je laptop odmah i prepoznao (povezan HDMI-jem). Uglavnom meni ogroman skok sa 15 inča na laptopu,a kvaliteta slike mi se čini ista, ako ne i bolja na monitoru. Ima dosta opcija za podesiti što se tiče same slike, od gaming moda, pa do manualnog podešavanja, free sync nisam isprobao jer imam nvidiju, ali sve u svemu meni je super za cijenu od 1200 kn. I da na mom monitoru od mrtvih piksela nema ni M, inače bih ga reklamirao odmah A u toj cijeni sam još vidio neki ACER koji isto to nudi, i evo ovo što je kolega linkao, sad ne znam kakvi su u praksi.
slavonac90 je offline   Reply With Quote