Citiraj:
Autor prileee
Moze par rijeci o monitoru sad nakon nekog vremena koristenja? Gledan ima li neki jeftiniji monitor da je ips sa 75 herca a da valja. Primarno me zanima gaming jer na dosta reviewa za ovaj LG 24MP59G se spominje ogroman ghosting i dosta los quality control pa dolazi sa mrtvim pixelima, losim panelima itd.
|
Meni je monitor odličan(nisam neki zahtjevni korisnik). Ghosting nisam primjetio, igrao BF 1,A Way out,Star Wars Battlefront 2. Radi inače na 5MS ali možeš uključiti 1 ms(iako ja ne koristim to baš, radi kao fluidnije na 1 ms, ali se i boje promjene ili mi se samo čini). Nativna rezolucija mu je FHD na 75 Hz što mi je laptop odmah i prepoznao (povezan HDMI-jem). Uglavnom meni ogroman skok sa 15 inča na laptopu,a kvaliteta slike mi se čini ista, ako ne i bolja na monitoru. Ima dosta opcija za podesiti što se tiče same slike, od gaming moda, pa do manualnog podešavanja, free sync nisam isprobao jer imam nvidiju, ali sve u svemu meni je super za cijenu od 1200 kn. I da na mom monitoru od mrtvih piksela nema ni M, inače bih ga reklamirao odmah

A u toj cijeni sam još vidio neki ACER koji isto to nudi, i evo ovo što je kolega linkao, sad ne znam kakvi su u praksi.