Eh neznam kako je to na balkanu tako popularno selektirat ljude. Ili si ovo ili si ono. Ili si plav ili si crven... Nazalost ja sam onaj u sredini koji ne pripada nikome osim samom sebi.
link sam stavio gore i odgledao bih ga da je stream radio, nije mi bilo tona neznam zasto i dok sam ga vidio odmah mi je sve palo u vodu jer je bilo krajnje neprofesionalno odradjeno...
A sto se tice ostatk tvog posta, hmmm, znaci mi svi smo lutke, a ti si grandmaster? Ne razumijem i dalje sto zelis reci, ako nesto znades reci nam lijepo. Ovako ne vidim razliku izmedju onog linka kojeg sam ja stavio i ovog tvog posta, isto tako kao i misljenja jedne investicijske kompanije (link od prije koji sma procitao). Uzeo sam sve u obzir, precitao, ja sam uvijek otvoren, nikad zatvoren... Tak da i jedne i druge citam i pratim, a odluke donosim sam...
EDIT:
Ovo sto kopija napisao malo detaljnije za "nas" laike.
https://nulltx.com/top-4-ethereum-pr...ining-rewards/
Znaci sanse za nas minere su 1 naprama 5 ako sam dobro razumio, samo ako dignu na 5 eth reward ce biti dobro za nas ili ako nista ne poduzmu. A mogli bi podezuet ovo zadnje EIP-1295, nadam se da nece biti smanjenje na 1ETH jer bi to znacilo game over za sve nas GPU rudare.
Ja osobno nemam pojma sto ce oni odluciti ili ako su vec odlucili kao sto kaze Kopija, mozda ako on ili netko znade neka kaze ovdje, bilo bi zanimljivo dobiti insidersku informaciju prije same odluke.