Tema: Automobili
View Single Post
Staro 24.08.2018., 18:32   #37953
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Kad malo bolje razmisliš, badava i dizanje kazni u nebesa kad krkan može biti nekažnjavan ili tek sjesti u auto, jedan dan ga nešto udari u glavu i napravi pizdariju. Tu stvarno nema druge nego kriviti loš odgoj i roditelje. Za takve treba u svakom većem gradu napraviti zatvorenu stazu (kao Grobnik) gdje će ih svi moći gledati, ali gdje nitko nevin neće stradati osim konja za volanom, neka si puste narodnjake i voze koliko hoće pred publikom. Ako pogine, bit će prirodna selekcija, ali bez drugih žrtava.
Dobra ideja! I još izdavati skupe karte neka se puni proračun grada. Nikad mi nije bila jasna ekipa kojima je skup ili brz auto centar svijeta i nekakav dokaz uspješnosti ili kulerstva. Ne znam, pa koliko ljudi ima stanove, hrpe love na računu, kuće na moru i sl. pa to ne naslikavaju i ne znam što, a koštaju puno više od auta. Recimo kako se ćale od tog mladića ne k.. s autom a kupio ga je sam. Vjerojatno jer mu je auto usputna stvar, kao i većini ljudi koji imaju dosta love.
Naravno da ćeš si ako voliš kupiti nešto ok ali za SEBE i svoj gušt, ali dobro.
Prirodna selekcija je tu samo je problem što nedužni nastradaju.
Iskreno, koliko sam samo puta izbjegao sudar jer pazim i za sebe i druge, ne brojim više. Ne znam kako zaustaviti ljudsku glupost.
No nije stvar u autu stvar je u osobi, kao i s oružjem koje ne ubija već čovjek ubija.
burmuz je offline   Reply With Quote