Citiraj:
Autor panasonic
Nije on ništa promašio, priča baš ono o čemu se ovdje u temi raspravljalo puno puta samo ti to nisi baš pratio.
|
komentirao sam:
Citiraj:
.. Ali kad se dirne u svetu slobodu mogućnosti da voziš 110 ili 150 gdje je propisano 60, onda svi na noge, ....
|
Ispada mi da on misli da se, mi koji zelimo slobodu, dizemo na noge jer "zelimo vozit 150 gdje je ogranicenje 60". Dok ja pricam o drugoj slobodi sto se ticne voznje, o tome da ja upravljam i vozim jer mi je to uzitak.
Vezano za kulturu:
in other news:
"The Rich Drive Differently, a Study Suggests"
https://wheels.blogs.nytimes.com/201...tudy-suggests/
“One of the most significant trends was that fancy cars were less likely to stop,” said Mr. Piff, adding, “BMW drivers were the worst.”
...ne pitajte sto ja vozim
Citiraj:
Autor Kristijan_7
...Naime, ti nisi svjestan da je tvoj tok misli oko ove problematike potpuno isti onom koji je ovaj dečko imao do jučer. Misliš da je znao da će se skucati i ubiti te ljude? Misliš da je bio svjestan da se precjenio? Govorimo o čovjeku koji je evidentno barem neko vrijeme vozio ultraskupe i ultrabrze aute pa pretpostavimo na kratko da ima više iskustva sa autima tog tipa nego ja. ...
|
Mozes vozit po propisima i vanjski utjecat moze promijeniti tok auta da zgazis ljude.
Nitko ne moze znat sto ce se dogodit, ne znam sto s ovim uopce zelis rec.
Moj tok misli je isti kao njegvo - sti zelis time rec? Da vozim ulicama grada kao i on te je samo pitanje trenutka kad cu nekoga pokupit?
Citiraj:
Autor Kristijan_7
...Neka razina autonomne vožnje bi te spriječila da ideš na lijepa mjesta ili što? ...
|
mozda "Put je cilj"?
I ovom prilikom se ispricavam sto imam drugaciji stav od tebe Kristijan_7