Tema: Automobili
View Single Post
Staro 24.08.2018., 16:23   #37932
pci_e3x
Premium spammer
Moj komp

pci_e3x's Avatar

Datum registracije: Aug 2010
Citiraj:
Autor Kristijan_7 Pregled postova
.. Ali kad se dirne u svetu slobodu mogućnosti da voziš 110 ili 150 gdje je propisano 60, onda svi na noge, ....
O takvoj slobodi nitko od nas ne prica. (nadam se nitko)
Pogledaj npr. one bikere, stare rockere, koji sa svojim motorima vozikaju uokolo i uzivaju te pricaju o slobodi naspravm auta. Hrpa od njih ne misli na slobodu da moze 250km/h jurit drzavnom cestom nego misle na uzitak u voznji.
tl,dr: promasio si poantu "slobode u voznji".

Citiraj:
Ti si svjestan da računala danas upravljaju mnogo kompliciranijim sustavima od autiju, sa neusporedivom dozom uspješnosti u odnosu na ljude? ...
s ovim uskaces sam sebi u rijeci:

Citiraj:
Uostalom, koliko je nesreća izazvanih tvorničkim kvarovima kojima se ne može ući u trag jer ih nakon nesreće više nema? Bilo je na televiziji neki dan, o količini tužbi i procjenama isplativosti povlačenja automobila od strane proizvođača, ako je potencijalni broj nesreća uzrokovanih nedostatkom i time posljedično odšteta < troška povlačenja, then corporate fuck it, a ako si baš ti taj koji nemaš sreće, onda ko te j.

Da, jesu [da računala danas upravljaju mnogo kompliciranijim sustavima od autiju]. Samo sto su to sustavi koje si normalan covjek ne moze prisutit. Dok u auta idu proizvodi koji su isplativi za masu.
Ja osobno nikad necu vjerovat u takav sustav, kao prvo. A kao drugo, uzivam vozit Auto, te samim time zelim bit gazda u svom vozilu.

I ako mislis da pod "uzivam" mislim na 250km/h kroz Ilicu, citaj gore s bikerima.

Zadnje izmijenjeno od: pci_e3x. 24.08.2018. u 16:32.
pci_e3x je offline   Reply With Quote