Citiraj:
Autor Kristijan_7
.. Ali kad se dirne u svetu slobodu mogućnosti da voziš 110 ili 150 gdje je propisano 60, onda svi na noge, ....
|
O takvoj slobodi nitko od nas ne prica. (nadam se nitko)
Pogledaj npr. one bikere, stare rockere, koji sa svojim motorima vozikaju uokolo i uzivaju te pricaju o slobodi naspravm auta. Hrpa od njih ne misli na slobodu da moze 250km/h jurit drzavnom cestom nego misle na uzitak u voznji.
tl,dr: promasio si poantu "slobode u voznji".
Citiraj:
Autor Kristijan_7
Ti si svjestan da računala danas upravljaju mnogo kompliciranijim sustavima od autiju, sa neusporedivom dozom uspješnosti u odnosu na ljude? ...
|
s ovim uskaces sam sebi u rijeci:
Citiraj:
Autor Kristijan_7
Uostalom, koliko je nesreća izazvanih tvorničkim kvarovima kojima se ne može ući u trag jer ih nakon nesreće više nema? Bilo je na televiziji neki dan, o količini tužbi i procjenama isplativosti povlačenja automobila od strane proizvođača, ako je potencijalni broj nesreća uzrokovanih nedostatkom i time posljedično odšteta < troška povlačenja, then corporate fuck it, a ako si baš ti taj koji nemaš sreće, onda ko te j.
|
Da, jesu [da računala danas upravljaju mnogo kompliciranijim sustavima od autiju]. Samo sto su to sustavi koje si normalan covjek ne moze prisutit. Dok u auta idu proizvodi koji su isplativi za masu.
Ja osobno nikad necu vjerovat u takav sustav, kao prvo. A kao drugo, uzivam vozit Auto, te samim time zelim bit gazda u svom vozilu.
I ako mislis da pod "uzivam" mislim na 250km/h kroz Ilicu, citaj gore s bikerima.