Slažem se, ali zašto autonoman == samovozeći? Zašto ne radarska kontrola minimalne udaljenosti od automobila ispred sebe i elektronska limitacija brzine ovisno o prometnici / dionici? Zašto ne kontrola maksimalne dionice i trajanja vožnje za jednog vozača, zašto ne blokada motora u slučaju alkoholizma? Zašto ne onemogućiti mobitele unutar auta uz mirror na HU za mape, bluetooth pozive i slično? Brijem da bi 90% nesreća sa navedenim uzrocima bilo izbjegnuto, ako ništa drugo, barem bi poslijedice za nevine prolaznike bile drastično manje. Ne mora auto voziti sam, ali za ostalo po meni nema isprike u današnje vrijeme.
Uostalom, koliko je nesreća izazvanih tvorničkim kvarovima kojima se ne može ući u trag jer ih nakon nesreće više nema? Bilo je na televiziji neki dan, o količini tužbi i procjenama isplativosti povlačenja automobila od strane proizvođača, ako je potencijalni broj nesreća uzrokovanih nedostatkom i time posljedično odšteta < troška povlačenja, then corporate fuck it, a ako si baš ti taj koji nemaš sreće, onda ko te j.
Ja to priznajem prvi, dolazim u napast da se vozim brzo i to činim pa, vjerojatno 100% vremena, ponese me, mozak mi radi i dobar sam vozač ali sam i 100% siguran da će se kad tad naći situacija za koju nisam pripremljen ili će se u istoj pitati i druge parametre poput prolaznika, okoline, stanja ceste i drugog što bi moglo u jednadžbu za veličinu sranja, a na koje ja neću moći utjecati ali ću im pridonijeti brzinom svog kretanja i smanjenim vremenom za ispravnu reakciju ili ispravak loše.
Također sam 100% siguran da ja kao individua nisam relevantan za ispravno procjeniti svoje mogućnosti kao što sam ih naveo gore, pa posljedično i svoje limite. Ko od Vas može garantirati drugačije?
Ovakvo rješenje je utopističko, ali spriječilo bi mene, pa se nadam i ostale potencijalne ubojice koje svakodnevno sjedaju za volan.