Prvi problem je što danas svatko može proći na psiho testu/vozačkom/prvoj pomoći i vrlo nespreman izlazi na ulicu. Uvijek sam govorio i to je živa istina da neki ljudi jednostavno nisu stvoreni za vozilo i za vožnju. Stoga mi nije jasno kako ti i takvi prolaze na vozačkom ispitu. Po meni bez 200 sati u velikom gradu prosječan mladi vozač ne može biti kategoriziran ni kao početnik u vožnji.
Drugi problem je nedostatak prisutnosti organa reda tamo gdje ih treba biti. Primjerice, postoje crne točke HR prometa u našim krajevima. Nažalost, policiju ćemo tamo naći vrlo rijetko (ili nikako). Dobivam dojam da policija služi samo punjenju proračuna (bar prometni dio) jer im je u interesu biti na lokacijama gdje fluktuira veliki broj vozila i koje su ni-po-čemu opasne, ali su perfetkno profitabilne radi ubiranja kazni za pojaseve npr. Nekoliko puta sam pisao policiji za crne točke blizu moje kuće unatrag dvije godine, no NIJEDNOM se ondje nisu pojavili. A ekipa juri kao da sutra ne postoji (i događaju se udesi).
Treći problem - stanje prometnica. Kolotrazi na autocestama, šahtovi na avenijama, udubine na ulicama - sve to potencijalno dovodi do neupravljivosti vozila i potencijalno smrtnog slučaja. A samo kod mene u selu takvih mjesta ima bar desetak (koliko se trenutno mogu sjetiti). Lako je nama lokalnima izbjegavati dobro poznata oštećenja i rupe, no kada se tu nađe neki turist, primijeti rupu, naglo skrene i pogodi nekoga ili nešto - onda se pišu senzacionalni članci.
Puno toga ne štima u prometu i kako stvari stoje, tako će i ostati do daljnjega. Psi laju, a karavane prolaze.
Također, pojam kazne ne funkcionira kod mladih vozača koji kaznu nisu osjetili preko kičme (ili novčanika).
Mene su kazne urazumile npr vežem se jer sam kažnjen zbog nevezanja i vozim 50-60km/h jer su me dobro otresli po novčaniku. Naučio sam.
Ali prije toga sam bio mlad i bedast. Nisu kazne loše i policija može jako dobro utjecati na čovjeka i njegov stil vožnje.
No, da, budale ostaju budale nekad.