View Single Post
Staro 23.08.2018., 17:48   #1885
Poggiali
Rocker
Moj komp

Poggiali's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Billum (Jysk) je zivi uzas od stolice.. mislim kad je vidis novu u ducanu izgleda dobro, metalno postolje, mrezica... ali nakon kratkog koristenja pocne skripati ko blesava... imali smo i na poslu tu verziju, ali iz metroa i svih 15 komada je skripalo... ja sam pokusavao to podmazati, ali dobro je 2 dana pa opet...
Nakon godinu dana se odlomio metal na mjestu gdje je feder i pogodio me u nogu (feder) pa sam morao kemijati sa drugom plocicom... da ne kazem da nakon mjesec dana lagano pocne visiti u stranu... i sad kad mi se raspao kotacic sam odlucio za drugu stolicu...
Uzeo sam Markusa iz ikee, i starno do te cjene djeluje najrobusnije. Ima i garanciju od 10 god sto nije lose... prava govedja koza, opet bolje nego skaj i td... Dvoumio sam se i za JÄRVFJÄLLET , isto dobra stolica, ona jos ima dodatno podesavanje lumbalnog djela i naslona za glavu, ali mi nije bio toliko bolja za razliku u cijeni, a i ima mrvicu krace sjediste, sto je rezultiralo odabirom Marcusa... Jedino sto me malo smeta sto je nagib stolice nekako cudan, brzo propadnem do maximuma i ne mogu se ljuljati ko na vecini, jer djeluje kao da se ne prevrce oko svoje osi... ali zato postoji nekoliko pozicija zakljucavanja nagiba sto je ok... Uzeo sam koznu verziju vise radi lakoce odrzavanja, a i sam rukohvat mi je bolji sa koznim jastucicem nego tvrda guma koju tekstilne verzije imaju...
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
Poggiali je offline   Reply With Quote