View Single Post
Staro 23.08.2018., 09:35   #9077
quazar912
Premium

quazar912's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor quazar912 Pregled postova
sve to što pišete je u redu, ponekad neki problem pa se riješi unutar 48 sati..bar je tak meni bilo a i imao sam stabilnu brzinu 24-26mb/s.

al da znate koja jebada je kad grom opizdi u dimnjak pa skuri opremu na stupu T-koma a stup je postavljen u privatni posjed gdje vlasnik više neda pristup tehničarima!!!

već 20 dana mi traje kalvarija , jer T-kom ima vanjskog izvođača Telemont, koji treba napravit projekt, dokumentaciju i ostalo da bi stavili novi stup cca 1,5m van privatnog posjeda!!!! ztak tad dolaze teničari na red sa provjerom priključka i puštanjem u rad!!!

kraj se još ne nadzire. svi mogući prigovori su podneseni a danas sam im izrazio želju da zbog te aljkavosti želim raskid ugovora (koji mi traje još ca 18 mjeseci.)
samo me strah drugih jer koliko čitam pokućni internet i stabilna brzina su 2 različita pojma...a niko drugi nema vodove kod mene osim t-koma. optika je u planu za 400 godina...jbg, nemrem toliko čekat.
Evo kratki pocjetnik da skoro 2mjeseca traje T-Com rješavanje problema nakon groma....i nije gotovo...
Njihov vanjski operater je sporiji od oporavka HR nakon rata...
Al da je njihov djelatnik u pitanju riješili bi to za tjedan dana...

Thule nosač

Zadnje izmijenjeno od: quazar912. 23.08.2018. u 15:16.
quazar912 je offline   Reply With Quote