View Single Post
Staro 22.08.2018., 21:33   #981
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor HumWeed Pregled postova
Nakon xperie sp
i citanja mnogo zalbi o Z seriji
Zanima me jeli sony uopce isplativ za kupovati ili su junk mobiteli ?

Kakav junk, ja sam cekao i cekao na htc u12 i nakraju odustao odjednom se pojavili xz2 i xz2 compact...
Prije par dana piknuo xz2 compact, odusevljen sam mobom, pocevsi od same ergonomije, baterije, fantasticnoga ekrana, fluidnosti, zvucnici, jedino sto nije u rangu po meni usporedbi sa bivsim u11 je kamera , tu je negdje kao S8.

Uglavnom nisam niti planirao cekao sam HTC U12, no nisam docekao, jednostavno manji kopaktniji mob a opet ima 5 incha ekran koji me iznenadio u svakome pogledu, pogotovo sa svjetlinom, u nicemu nezaostaje za ovima prenapuhanim amoled ekranima gdje mi oci iskrvare od crvenila
Zvucnici su fino upereni napred naspram ovim polu blesavih kombi jedan gore drugi dole iza itd.
Baterija drzi i drzi, na prvome ciklusu sam izvukao negdje oko sat vremena pubg-a te 2,5h youtubea, uz slikanja poruke surfanje, negdje oko 5,5h uz nekih 15% da je ostalo...

Usporedbi sa ostalima rekao bih da mrvicu kaska u kamera opredjeljenju te zvuk koliko god imali tamo onih kerefeka za zvuk od efekata ni blizu nemre doci U11 i njihovim sluskama sto dodu u bundleu...

Takoder stvarno ga se mora gadno zgazit da bi se ugrijao, ja sam ga tek uspio u pubg nakon 45min sa svim opcijama na max dok ostali flagshipovi se fino griju i sa tim SD845.

Ugavnom najboje sto se moze kupit za 3700 sad u DUCANU ne preko oglasnika dok htc u12 kojeg sa cekao mieslim da jos nema ispod 4500-5000 na njusci, a previse mana, najvise me odbilo sto je svjetlina ekrana dosta niska a ni baterija nije bas bajna pa sam se odlucil natrag na sonyievog kompakta koji su oduvjek bili flagshipovi preslozeni u manja kucista, no 4:3 omjer ekrana i debeli rubovi sa 720p rezom su ih izbacili iz uzeg kruga za sire mase...
To me ujedno i privuklo fini 5 incha ekran 18:9 u kucistu koje nije nista vece od z5 compacta a razlika je enormna..

U svakome slucaju PREPORUKA tko netrazi DSLR u kameri od moba
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Gjurovski je offline   Reply With Quote