Ja sam proučavao za svoj Renault motor, pa je ispalo da ima 3-5 verzija istog motora iste snage u istom autu kroz godine. I ne, razlika nije samo u mapi. Sumnjam da je razlika samo u mapi u velikoj vecini auta. Znači razlike su na istom motoru od 150 konja, a kamoli onda još do "istog" tog koji se prodavao sa 180 konja.
Kod mene je M9R744 pa još imaš M9R742, M9R746, M9R748, M9R754, M9R800, M9R802, M9R805... - svi imaju po 150 konja. I onda ima razlika - od samog motora pa nadalje. Recimo, neki imaju hidraulički servo, neki elektro-hidraulički. Pa ovi iznad 8xx imaju vodeno hlađenje turbine, dodatne izmjenjivače topline. Jači od 180 konja i neki od 150 imaju dodatak "balancing shaftova". Pa različiti injektori, različite turbine, pumpe goriva... U neke motore ide 6.6L ulja, u neke 7.4L...
Kad uđeš u razlike kočnica, tu isto nema kraja. Različiti kočioni cilindri, čeljusti, diskovi, nosači, pločice... I onda od lamele do zamašnjaka preko ostalih pojačanih elemenata, ima toga bezbroj.
Tvrdnje da su svi ti motori isti su priče za stare babe koje dođu servisirat auto i onda im prodaju još i "chip". Ti motori jesu "isti", isti je blok motora, iste su hrpe drugih stvari, ali razlikuju se tamo gdje je bitno.
Na kraju sam ostao na tome da niš ne diram i da je isplativije kupit drugi auto...