View Single Post
Staro 22.08.2018., 16:31   #346
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
Na prijašnjoj stranici sam ostavil link na AnandTech (čiji novinari su ipak bili na licu mjesta) osvrt u kojem potvrđuju da se RTX 2080 Ti muči s ray-tracing naslovima. Kaj se Wccftecha tiče, oni su prije nego je Škot izašel s RTX-om, skoro na dnevnoj bazi plasirali vijesti o novim GTX 1180 karticama. Nakon Škota su svi takvi portali odjednom imali nekaj za reći o RTX modelima. Šteta kaj i drugi portali uredno linkaju Wccftech i VideoCardz kao izvor, pa na kraju ispada da zapravo nitko ništa ne zna - samo se vrte ukrug.
Ova generacija je imala veliki twist oko naming sheme (jer se očito i sama nvidia premišljala, 11xx je dolazilo drito od AiB), ali baza je tu jako dugo, odavno se zna za turing, otprilike vremenski okvir launcha, a ray tracing je maltene javna stvar već nekoliko mjeseci otkako ga je nvidia predstavila. Ali u globalu "leakovi" su karikiram 90% točni, osim kad je očito da je fejk, a ta sumnja bude i napisana u članku. Drugi portali samo prenesu leak, dok wccf malo izlaprda zašto bi nešto moglo biti točno, a zašto ne. Inače gotovo identične vijesti piše i TPU, ali wccf je kao smeće, a ovi ugledni portal. Sve je to manje više isto, razlikuju se samo u količini recikliranja sadržaja

Što se tiče RTX efekta, ne znam dali ste ubrali ali netko je stavio reddit link na computerbase koji su bili na licu mjesta gdje se vidi tomb raider sa ray tracingom i fps counter (fraps). Ispod 60fps je kao dobar dan, a reza je navodno 1080p. E sad igra još nije pri kraju, gpu će dobiti bolje drivere i sl. no svima je jasno da se to neće drastično promjeniti, neće se poduplat
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote