View Single Post
Staro 21.08.2018., 22:04   #10711
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor croi1 Pregled postova
Meni je i smiješno i tužno. Možda tebi nije jer simpatiziraš ADZ i slične pa ti reagira defenzivni mehanizam

"Taj jeftini humor, glupo sprdanje ljudi koji bi možda mogli i reći nešto pametno...ne znam."
Reći nešto pametno? Koji ljudi? Onaj što je za da klinci mogu nositi oružje u osnovnoj, onaj što mu puši strap-on ili onaj što se obukao u princezu da namami imigrante? Neki drugi?
Netko je svršavao na onu seriju "Zvonili ste, Milorade?" Meni je išla oduvijek na živce koliko su se izrugivali i ponižavali onu sirotu Mabel; primjer, oni žderu pitu od jabuka, a ona nakon što kaže svoju poznatu "ne sjećam se kad sam zadnji put jela pitu od jabuka", njoj vele da ima koru od tih istih jabuka pa da si to pojede. A takvih glupih primjera je bilo u svakoj epizodi.

Mene je ta lajna serije recimo poprilično razyebala do granice da bi začetnika te ideje nalupetao ko vola, dok je netko to smatrao jebeno smiješno. A nisam ni leftard ni libtard kojemu SVE smeta. Ali neke stvari su stvarno glupe pojedincu. Dok nekome to može biti samo šala i super fora.
Brko je offline   Reply With Quote