View Single Post
Staro 21.08.2018., 10:29   #2147
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
https://www.moddb.com/mods/dead-air/...stall-dead-air
(Zadnja verzija igre je 98b, malo niže je linkana na stranici -> znači standalone igra sa instalacijom od 12gb)

Igra je meni sjela kao realističnija verzija CoP/Soc/CS serijala, neke stvari poliraju ali zadnja revizija je apsolutno igriva i osim par crasheva u recimo 10-15ak sati nista drugo nisam primjetio. Nekada se zivotinja zna popet po stepenicama vertikalno kao čovjek, to mi ubije dojam..

@manuel - nisam niti ja - uvijek complete i na master bez ikakvih drugih moddova, ali kad me glad počela ubijat i health počeo opadat morao sam se snaći. Imaš set lonaca za kuhanje, njih koristiš uz vatru ako imaš svježeg mesa. Pojedem tih "šnicli" dok se zeleni bar ne napuni, popijem malu rakiju(moonshine) ili vodku pošto te ta hrana ozrači i poslje toga one bijele tableturine, ne mogu se sjetiti naziva ili "vinca" tablete ako ih imaš(adrenaline nisam trošio, nisam ih nigdje našao). Sve to večinom odradim poslje spavanja pošto spavanje potroši tu energiju i nakon tog sam spreman za juriš, olakšam si backpack ispod 30kg i gas. Pametno je imat laganih stvarčica 1000-2000RU vrijednih da možeš trampat sa stalkerima iteme, pošto se samo na par mjesta stvari mogu prodat, vecinom je trampa u pitanju.

Meni i njemu su paket bili isti u početku, ne znam koju verziju igre igraš?(dolje lijevo)
U opisu kit-ova piše što dobiješ, mogu ti linkat kasnije da vidis kako to izgleda kod mene, ali ako skineš 98b i dodaš ove addone: onda imaš sve identično kao i ja
Dead Air Pistols FOV FIX
Harcore ReCored (Partially) - ovaj cu dodat danas
TRX - Dynamic News Revamp
TRX - Sounds Revamp
Dead Air Tweaks

Staminu moraš ajmo reć "uzgajat" neko vrijeme, pogledaj na mom ss-u, imam oko 4-5 crtica što je solidno, sa 45 kg mogu prebacit lot sa jednog na drugo mjesto relativno lako sa manjim odmorima(ako si ikada teglio 50kg znaš da nije šala), bitno je hranit se i spavat, dosta realan koncept.. (iako ti questovi mogu prestat nakon nekog vremena a bitni su za startat kako treba sa novcima).

Imaš "dosimeter", staviš a na F4 i provjeravaš si ozračenost, mislim da si to uhvatio ako si ga uopće nabavio. Mislim da si fest bolestan i trebaš one konjske tablete . Nemam box za artefakte pa mi vjerojatno nece koristit.. ali da idem u bazu, idem.

Zadnje izmijenjeno od: Halos. 21.08.2018. u 10:37.
Halos je offline   Reply With Quote