View Single Post
Staro 21.08.2018., 08:59   #290
eywa33
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jul 2018
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Naravno da su maknuli SLI s 2070 kao sto su i s 1060 jer bi lagano za iste pare mogao preskocit najjacu karticu, i to fino.
SLI je postao obsolete tamo nakon keplera, a i s njim se trebalo zezat svako malo ono neke igre. Kad je radio, onda je radio solidno, a danas (pascal) je prilično loš u skaliranju. 70-80% je za lupat se nogom u guzicu, a to je onda kada radi baš dobro, inače ili ne radi ili su problemi drugog karaktera.

Jedna 1080ti je dostatna (do sada) bila za sve rezolucije, jedino si na 4K neke igre morao kresati. Tako da je zapravo sli bio prilično nepotreban ovu generaciju.
....

Sve u svemu, ovaj posao Nvidia odrađuje školski: cijeđenje do daske. Realan porast performansi u odnosu na 1080ti je još uvijek nepoznat, osim napuhanih znamenki i grafova na RT aplikacijama koje su još uvijek, ma ne zelene, nego još nisu ni sjemenke u zemlji...

Btw, totalno me zanima kolika će biti razlika u fps-u na Touringu sa RT on/off. Ako to bude iznad 20% (što nekako i mogu zamislit) onda vidim mnoge kako ga gase da bi imali bolje performanse, pogotovo u multiplayer naslovima. Ja bi prvi to napravio.
eywa33 je offline   Reply With Quote