View Single Post
Staro 20.08.2018., 22:21   #270
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor Gigi1 Pregled postova
a sto se amd tice, polažem nade da ce navi biti solidna konkurencija jer se nesto pisalo rang performansi gtx1080/1080ti, sto bi vjerojatno znacilo rtx2070 kod nove serije. Ako stvarno bude tako onda je jedino pitanje moze li izaci bar 6 mj. prije 7nm nvidia.

Velika je razlika između 1080 i 1080Ti, navi navodno do gtx 1080/vega64 perfomansi, iz više izvora. Sama arhitektura je navodno razvijana za next gen konzole. Uglavnom da, u najboljem slučaju će biti blizu rtx 2070, trećom nvidijinom gpu kao što sam ranije pisao, ALI ima jedan keč - nisu ista generacija . Dok AMD oteli Navi (Q3 prema zadnjim pričama), nvidia isto vjerojatno izbacuje svoje 7nm gpu, tako da se navi možda neće natjecati ni sa četvrtom nvidijinom 7nm gpu... Naime generacijski ova nvidijina turing generacija je generacija Vege i rx 5xx, pascal je 2 god. i 4 mjeseca vani i generacija su AMD-ove rx 4xx serije bez high enda. Neće nvidia gledati kako amd prelazi na 7nm i kurči se s time.

Naravno daleko je do izlaska navija, ali sam progledao i shvatio da je to samo mainstream (bit će tada) zamjena za polaris. U to sam 99% siguran. Neće se oni natjecati sa nvidijom u high endu još neko vrijeme

https://hothardware.com/news/amds-7n...nstream-prices

Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 20.08.2018. u 22:30.
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote