View Single Post
Staro 20.08.2018., 22:00   #264
Gigi1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ali Jensen mi je ljiga samo takva. "OMG, kako sam si super. OMG kako je dobro biti ja. OMG ja sam legenda". Ujutro vjerojatno sam na sebe ispred ogledala flaksa

Neovisno o tome, konkurencije do najranije 2020 ne bude. Nikakve.
2016 je taj Polaris malo uzburkao vodicu pa je Pascal bio na steroidima, ali sad nema ničega ni u longshotu. Sad lagano Intel mod 2011-2017 i tu i tamo ubacit tako nešto ala ovo danas.

Osobno, nVidia sam korisnik. Ne zato jer sam fanboj firme nego jer mi konkurencija ne odgovara. Zato se nadam da će se Radeon divizija probuditi, kao i što se nadam da će Intel nešto napraviti u gaming segmentu discrete GPUa. Inače, svake dve godine budemo dobili neku novu tehnologiju uz minimalni pomak performansi. 2020 bude vjerojatno nešto tipa IrisFraming gdje će oči u lika igre biti kao prave i zjenica će se širiti u ritmu RayTracinga. I bez toga se neće moć igrat Battlefield Z ili Metro: Restored Humanity.

Sent from Usreo Mobara
true that, ogledalce ogledalce...

a sto se amd tice, polažem nade da ce navi biti solidna konkurencija jer se nesto pisalo rang performansi gtx1080/1080ti, sto bi vjerojatno znacilo rtx2070 kod nove serije. Ako stvarno bude tako onda je jedino pitanje moze li izaci bar 6 mj. prije 7nm nvidia.