Citiraj:
Autor Halos
Ja sam sve na opremu ispalio, nema do opreme. Znači sad imaš pljucu pošto si "porezao" bandite? 
Imaš brutalno težak početak rekao bih, nisam imao muda za taj level iako ako odrade update igre i ako budem morao ispocetka sigurno uzimam nesto jos teze. Ovako sam imao Mercov suit i evo nakon 10h igre nemam šta u Swampu raditi a niti u Cordonu, osim sto cu doc razbucat onaj Military cim skupim za set toolboxa, negdje sam nasao relativno dobru pljucu, neda mi se prsa o prsa.
|
Ma i kad rješim jednog lika, ima ih gro okolo (onaj sidorovičev quest), a health mi je na minimumu, lik se guši. Pojedem nešto, mrknem anti-rad i dalje isto. Možda je problem u tom spavanju, a nemam vreću...
Uglavnom krenit ću isponova, ne mogu ovako opstati. Kopirat ću od ovog lika
klik Inače u military base se možeš ušuljati, stealthovat bez napadanja, baci oko na mjesto gdje je drvo palo na ogradu. U tornju tamo sam našao 2 antirada, neki popis sa artefaktima, no ne mogu sve obići bez oružja. Ako imaš nešto mrkni metak u zvučnik i sa onog tornja se baci van (ne možeš na isti način kako uđeš)
IED - improvised explosive device. Ne znam dali sam to našao u vojnoj bazi ili u nekom stashu. Instalira se na podu