View Single Post
Staro 20.08.2018., 02:02   #2140
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Igrao dead air malo.

Prva opaska - recimo promjeniš neki settings - kod sljedećeg paljenja igra je opet na ruskom. Dakle kod svakog mjenjanja postavki prije sljedećeg paljenja moram opet ubacivati folder za jezik (i overwrite) i bude na engleskom...

Optimizacija, rekao bih da je bolja nego vanilla stalkeri + complete mod (gora sigurno nije). Čim sam smanjio ili pogasio ona sranja sa suncem (nekoliko postavki, SSAO) fps prodisao. Rijetko ispod 60, uglavnom između 70-125fps

Gameplay - dobar, kao što onaj jedan video kaže stealth je stvarno moguć. Ono, ako si mu u liniji pogleda najebeš, ali možeš im se šuljati iza leđa ako držiš tipku za pognuti walk, ako ideš ispod prozora + onaj još niži čučanj. Recimo jedan quest je da sjebem zvučnik u vojnoj bazi. Nađem način ulaska, šuljam se po dvorištu ovo-ono, međutim imam jedan fail - nemam nikakvo vatreno oružje (trebao bi pucati u zvučnike mislim), niti ga sidorovič prodaje, niti ga ima uokolo. Naime kod biranja "perkova" prije početka igre nisam uzeo nikakav paket opreme, nego sam sve potrošio u "skill based" sranja (koja još ne kužim/ne koristim). Mislim da imam rješenje - mogu kupit sjekiru (one hit rješava), pa probat rješit jednog vojnika i uzet mu pljucu

Ubio jednu neman (mutirana velka mačka) - s čakijom, te pred gašenje nalemao par bandita sjekirom... Puno manje stasheva i nemani po toj prvoj mapi (cordon) naspram SoC-a recimo

Ima masu nekih itema koje ne znam koristiti (skužio IED instalaciju i sl.), te me jebe health. Pojedem zdravu hranu, mali medikit i sl. frajeru se ne napuni health. Prođem negdje i onako teško diše, kašlje, umire. Popijem antirad (kad sam prolazio gdje mislim da je ozračeno), ali čini mi se da se to događa tamo gdje nije ozračeno, nemam pojma, ali prikladno su ime dali igri
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote