Citiraj:
Autor Igi385
Vlasnici Redmi Note 5 možete li mi reći iz prve ruke kakav vam je mob? Znači zanima me koliko je brz, šteka li ikad, zatim me jako zanima koliko ste zadovoljni kamerom zadnjom i trajanjem baterije...?
Uglavnom sve me zanima hehe 
Također i ako ste opazili ili imali kakav problem sa njime htio bih znati što je u pitanju...
Vrijedi li tih 1700kn cca 4/64 verzija? S kojim drugim mobitelom bi ga se dalo odnosno moglo usporediti?
Hvala
Pozz
|
Jako zadovoljan. Platio ga 1500 kn (4/64) i zamjenio mi i nadmašio note 4 od Samsunga svakom pogledu osim amoleda. LCD je ok, ali slabiji kut gledanja bez shifta u svjetlini ima.
Brz, ne šteka, hladan. Kroz dan mogu napraviti 10-13 h sota (ne igram). Dakle svaki dan ga ubijam i uvijek izdrži bez da ga moram puniti. Nekad 45% ostane, nekad 20% kad gledam multimediju...
Kamera odlična po dobrom svijetlu. No ne ocekuj nešto pretjerano u slabijim osvjetljenjima. Nije to note 8. Mislim da Xiaomi namjerno software koji degradira kameru i navodno gcam radi bolje slike.
Nemoze makro slikati kao note 4. Neće fokusirati na toliku blizinu.
Oklopio ga laganom 360 maskicom od plastike i kaljenim sa crnim rubom i ne vidi se da ga ima. Tutnuo unutra još 64 GB evo karticu i tjt.
I sad čekam neki Xiaomi flagship sa jakom baterijom za pristojne pare... Ne one anemicne 3k mah manekene...