View Single Post
Staro 12.02.2003., 02:18   #4
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Bio sam down

Netko je kombinirao vodu i instalaicije pa je to za plod imalo pad telekomunikacije u kvartu. Tako da sam od prekjučer 18:00 do jučer 21:30 bio bez svih vidova telekomunikacije osim one mobilne. Modem na mobitelu mi je onako kretenski koristiti, a nisam vjerovao da su HTovci tako spori glede otklanjanja kvara.

Selecting the female option within the game Neverwinter Nights no longer results in the system not responding
Ovaj je dobar, šta oni misle da se žene ne smiju igrat na PCu

Playing the game Mafia, with the display set to 1024x768 32bpp and details set to high, no longer results in the graphics flickering and display corruption
E, ovaj me je bio pogađao nakon Catalista 0.25

Running the game Need for Speed Hot Pursuit 2 with all options set to maximum and the display set to 1024x768 32bpp no longer results in a system hang
E, radi ovoga smo se bili i upoznali na ovome forumu, se sječaš Jelc i svi ostali koji su se trudili da prebrodim taj problem. Riješenje je bilo strpljivo čekanje od nekoliko mjeseci. Dakle ono šta piše ispod Black Dragon je registriran tada i tada pa do izlaska ovih drivera 10.02.2003. e toliko treba ATi-u da riješi taj problem. Dakle u odnosu na nekada ovo je astronomski brzo ali ipak preeeee spoooorooooo

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote