Citiraj:
Autor partwish
A ovisi što više preferiraš... Ja bi sigurno uzeo Nokiu zbog čistog Androida, kvalitete izrade i SD procesora... Kakve su fotke, ne znam, ali meni osobno to nije jako bitan faktor, bitno mi je da su slike dobre, a vjerujem da oba uređaja imaju dobre slike. Kako god, nećeš pogriješiti koji god da uzmeš, barem po mom mišljenju. 
|
Ma za fotkanje imam S8. Ali ovako po nekim recenzijama i kamere su im tu negdje, jako dobre za cjenovni rang. Imaš pravo za ovo kaj si naveo kao prioritet.
EDIT: Evo isprobao sam ih kratko. Dakle, koliko sam mogao u kratkom vremenu skužiti, nokia mi djeluje kvalitetnije izrađena ali je dosta teža i kabastija. Ekran je bolji kod P Smarta (pogotovo boje, kod nokije vuče na plavu i nekak je malo isprano) ali mi se čini da nema gorilla zaštitu već je folija. Ali nije smeće folija. Slike su tu negdje iako brijem da p smart ima malo bolje fotke, pogotovo kad nema svjetla puno. Prednost nokije je i usbC i brzo punjenje te čisti andoid (dobit će i Pie sigurno). Dizajn je bolji kod P smarta. Kod Nokie je fingerprint na sredini poleđine totalno debilno i nekak mi se čini da nije brz kao kod huaweia. Također Nokia 6.1 nema LEDicu što teško opraštam. Budem vidio još.