View Single Post
Staro 16.08.2018., 21:24   #50
Thermaltake
1

Datum registracije: Dec 2005
Pozdrav svima.

Da ne otvaram novu temu, slična situacija mi se događa već neko vrijeme na puno laptopa, različitih proizvođača. IT-evac sam i ovaj problem me frustrira već neko vrijem na Windows 10 OS-u, probao sam "pola interneta" oko ovog problema, najčešće se 100% disk usage događa nakon nadogradnje sa Windowsa 7 na Windows 10, ili nakon Creators/Spring/Fall updatea.

Probao sam sve stvari koje se poduzimaju kod ovakvog problema, no nikakvog ili vrlo malog uspjeha, nikako da problem riješim.

Zapravo ne očekujem da netko zna, napisao sam ovo nadajući se čudu.

Proban je defrag, izgašen Windows tips and tricks, svi update-ovi su povučeni, storeahci controler u registryju prekucan na 0 u MSI unosu, napravljen AV scan, pušten Windows Defender scan, SFC scan, zadnji chipset driveri, izgašen Superfetch i Windows Update servisi, disable-an defrag task, pušten maintenance u CPanelu, ručno podešena virutalna memorija na 2.5 puta nominalne, chkdsk, update svih drivera...pišem kako mi šta padne napamet, toliko toga sam probao.

Eto, ako netko ima kakav savjet iz prakse (ne mislim tipa "kupi SSD" ) neka slobodno napiše. Hvala!
Thermaltake je offline   Reply With Quote