@prileee,
a jel ima za namjestat ove brzine koje ja koristim? jer to je ono sto mene muci. nebi se ja ni mucio stavljat te bloatware da ga mogu u win namjestit da mi radi ko ovaj stari death adder, al nemos jednostavno. totalno drugaciji feel. a tu postavku/brzinu koristim vec valjda 10 godina. vjerovatno i vise. evo vratio sam ovaj i vjerovatno necu vise nikad pokusavat sa razer-om, a sve najbolje sam za njih mislio. stvarno je stari mis bio zvjer.
kad bi spojio stari death adder sa starim sw i ovaj novi koji je radio pod win postavkom nevjerovatna razlika. ja se nemogu na to naviknut bome.
@brodjo, jucer sam slao razeru upit da budem siguran i odg su mi da doticni model (essential) radi samo na synaptic 3, a na sajtu pak nemas ni jednog ni drugog za skinut za doticni model. daklem support im je od k.
koliko sam skuzio i v2 i v3 su isti sistem. taj k cloud, moras napravit acc bla bla. nekih 6-7 procesa i par stotinjak mb RAM-a to zdere, a zgleda koda si na facebooku. svega ima osim onog sto najvise treba a to su postavke misa. koji je k tim developerima danas ja neznam...
cak sam vidio po netu da se mnogi zale da im je uhebalo startup masina koliko je sporo i sta ja znam. ja sam to sad pocistio, al imam paranoji ko zna sta je ostalo iza toga. na miljardu mjesta na C: part (OS part) je ostavio fajlova i fajlova.