Iako prema testovima sa JonnyGuru sajta Corsair RMx i Seasonic Focus idu ruku pod ruku i doslovno su u istom rangu Tom's Hardware kaže drugačije -
Seasonic Focus 750W test
U svim testovima postoje i drugi modeli napajanja za direktnu usporedbu, a u većini postoji i RMx model pa se mogu usporediti. Slika ispod je testiranje buke koju napajanja proizvode. Ovdje RMx ostvaruje veliku prednost nad Focus-om.
Prema Tom's Hardware-u Corsair RMx je jednostavno bolji. Nema se što drugo dodati osim da ću opet imati Corsaira u sistemu, vjerojatno 550W.
Vjerujem da su RMx-ovi svih jačina isti iznutra? Pitam da ne bi nakraju ispalo da model 550W nema veze s ovim review-ovima koje gledam od 750W modela.
Citiraj:
Autor coconut
Šta će ti 650/750W napajanje ako konfa pri full opterećenju ne povuče ni pola od toga iz zida? Čisto bacanje love. Za tebe je i 500/550W overkill.
|
Modele 750W sam gledao čisto zato što za RM750x i Focus+ 750 postoji review na istom sajtu s istom metodologijom testiranja, pa da imam neku realnu usporedbu.
Ispod 550W neću ići. Kupujem napajanje koji planiram imati barem 5 godina, a tko zna kakva će mi biti sljedeća konfa. Bilo bi glupo da danas uštedim 100kn, a to za 3 godine uzrokuje kupovinu cijelog novog napajanja.