Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 11.08.2018., 12:52   #2618
Janer Nevis
Registered User

Datum registracije: Mar 2011
Citiraj:
Autor Amd_Shill Pregled postova
Sve sto wi fi adapter treba radit obavlja.
Znaci, poveze te sa tvojim uredjajem iz bilo kojeg dijela svijeta i dobiješ parametre kojr mozes mjenjati odnosmo sve ono sto imas na remoteu doma.

Sve iznad toga je laz, a pogotovo mjerenje potrosnje struje koje je neizvedivo bez dodatnih investicija.
Daikin je preozbiljna kompanija da bi dopustili takve probleme toliko dugo.

Poslano sa mog H8266 koristeći Tapatalk
Pa i meni je bilo čudno, da si jedna takva firma dopusti ostavljanje korisnika na cjedilu više od godinu dana, još gore što su stalno negirali da problem postoji, da bi na kraju rekli da su riješili problem (koji problem ako ga nije bilo?) i to updateom servera (nikakvih detalja više o tome).
Ali mislim da je to trend u svim industrijama danas, da se ne možeš više zakuniti u nijedan brand.

Ali netko bi možda ove moje postove mogao protumačiti kao općenito pljucanje Daikina; međutim, s druge strane, u ovoj mojoj troumici, moram reći da sam istražujući i čitajući razne forume, naišao na to da su Fujitsu i Hitachi modeli koje ja gledam nekima došli DOA ili je do kvara došlo naknadno, dok za Daikinov model još nisam pronašao da se netko žalio na kvar.

Tako da, za sva ta 3 modela koja ja gledam, postoje i prednosti i mane, i mislim da neću pogriješiti bez obzira koji model da uzmem, odnosno pogriješiti ću bez obzira koji da uzmem.

Pa da više ne oduzimam drugim korsnicima prostor, odvagati ću još malo sve te prednosti i mane i vidjeti što bi meni bilo najvažnije i onda odlučiti za neki od ta 3 modela.
Janer Nevis je offline   Reply With Quote