11.08.2018., 11:03
|
|
Registered User
Datum registracije: Dec 2016
|
Citiraj:
Autor Alister
Ljudi, trebam savjet, pomoć.
Imamo u uredu Valiant VAI6 035 klimu, prostor je nekih 90m2, stiropor 12cm, i Rehau PVC prozori. Ovaj tjedan je bilo nemoguće za raditi u njemu, zatvorili smo 2 sobe i kupaonicu, na taj način smanjili prostor na nekih 45-50m2 i spustili rolete. Klima stavljena na 16C i max ventilator i ne može spustiti temperaturu prostora ispod 26C.
Znam da je klima preslaba za naš prostor, ali da je tako slaba da mi ne možemo funkcionirati u tom prostoru mi je malo sumljivo. Jedino usporedbu koju mogu napraviti je s svojom kučnom klimom Vivax 3,81kw koja meni doma u puno većom prostoru napravi ledaru, a ova na poslu jedva ohladi da nam znoj ne curi. Također ono što sam primijetio je da je moj kompresor doma skoro pa duplo veći nego ovaj na poslu, nažalost ne mogu pročitati neku oznaku s njega jer je na vanjskom zidu zgrade.
Bio majstor i samo rekao da je klima preslaba i treba još jedna i to je sva priča jer imamo pazite ovo, čak 3 računala pa oni previše griju prostor. Da li je zbilja tako ili se tu može nešto napraviti?
|
3,5 kw i sranje od Vailanta ne mogu rashladit taj prostor.
Ovo sa gabaritima kompresora je nonsens.
Poslano sa mog H8266 koristeći Tapatalk
|
|
|