View Single Post
Staro 10.08.2018., 23:10   #10675
mradovan
Registered User
Moj komp

mradovan's Avatar

Datum registracije: Jun 2017
Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
Jesi možda probal neku drugu (noviju) verziju drivera za čipset ili čak i drugu verziju BIOS-a? Kak god se okrene 100% zauzeće procesora prilikom kopiranja definitivno nije normalno ponašanje Ryzen platforme.

Osim ovog AMD-a, sve ostalo kaj imam bazirano je na Intelu i moram priznati da kad je diskovni podsustav u pitanju nisam skužil razliku u svakodnevnom radu.
Probao koliko sam znao... samo dva drivera prihvaća: "AMD SATA Controller" (iz 2015.) i Microsoftov "Standard SATA AHCI Controller" (iz 2006.) Instalirao sam par AMD-ovih chipset drivera - par buildova verzije 17 i 18.
Probao i dva BIOS-a, jedan iz petog mjeseca, i sad jedan što je izašao krajem sedmog. Dobro, barem se još uvijek trude (MSI) - možda slijedeći poboljša situaciju.

Naravno, jedan slučaj ne predstavlja statistiku - možda meni nešto ne valja s Windowsima, a možda mi je i matična pokvarena... nego nemam na žalost više toliko vremena kao nekad da si sve to poliram do savršenstva. Sada je važno da to u globalu radi i da ja mogu svojih 8 sati odradit, a ove sitnije iritacije ćemo neki drugi dan
mradovan je offline   Reply With Quote